Názor k článku Chcete potraviny bez éček? Nové logo usnadní hledání od Jiří - Kromě stále diskutované škodlivosti je tu i další...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 9. 2011 14:25

    Jiří (neregistrovaný)

    Kromě stále diskutované škodlivosti je tu i další aspekt: Éčka v potravinách jsou znakem, že potravina není kvalitní. Potravina s konzervanty není čerstvá, emulgátory mohou znamenat, že výrobce šetřil na vajíčkách, s barvivy potravina předstírá, že je něčím jiným, než čím je. Copak naše babičky přidávaly éčka třebas do nedělního oběda? (A jedna záhada: Proč jsou dnes konzervanty v konzervách "vepřové ve vlastní šťávě"? Myslel jsem, že zavaření do konzerv je dostatečnou konzervací...)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).