Názory k článku Cheese and Chilli a předsudky o nudné britské kuchyni

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 7. 2016 13:27

    Mary (neregistrovaný)

    To mohla byt moc dobra akce a dobra zabava. Nijak sice nefandim ochucenym syrum s orechy, rozinkami a podobne prekvapivymi prisadami, ale jako mala ochutnavka to neni spatne.
    Nedavno jsem v CR koupila Cedar syr blocek, a vubec se bohuzel nedrobil, naopak krajela jsem prouzky jako u eidamu.
    Chilli papricky lide pestuji jako petrzelku a pazitku, doma na okne v kvetinaci.
    Britska kuchyne se meni v dusledku ztraty kvality surovin, na kterych si zakladala. Starsi generace vi, ze vic nez pepr a sul nebylo zapotrebi. Maso vonelo, zelenina a brambory chutnaly- ve smyslu ~mely chut~. Dnes se musi chute dohanet prisadami. Sama autorka clanku pise o rozdilu v chuti syra z nepasterizovaneho mleka. A tak je to i se vsim ostatnim.

  • 15. 7. 2016 18:50

    Ostap Bender

    Asi to tak bude. Právě jsem si odtud přivezl matured cheddar. Chuť je skvělá, ale nedrobí se. Nejlepší je ovšem jít na sýry v Británii na tržiště. Koupil jsem tam plísňový sýr stichelton (ne stilton) a byl skvělý.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).