Neopakovatelný senzorický zážitek? Ten tedy u piv v Americe opravdu nastává. Ostatně, když šlápnu na hřebík, je to taky neopakovatelný zážitek. Ale byl bych rád, kdyby se naši pivovarníci učili raději od svých předků než od Američanů.
Bylo to pro mě také překvapení, ale v USA se skutečně vaří i velmi kvalitní piva. Bohužel jen ve velmi malém množství, v amerických supermarketech mají místo piva veverčí chcánky.
I v těch supermarketech mají dobré piva. Co jsem zkoušel třeba různé Indian Pale Ale, tak byly výborné všechny.
Samo že se vždycky najdou splašky. I u nás dokážu jít na jistotu. Sice nechápu, kdo to pije, ale je jim přáno.
"Samo že se vždycky najdou splašky. I u nás dokážu jít na jistotu. Sice nechápu, kdo to pije, ale je jim přáno."
Echm, to jsou v USA nejprodávanější značky na trhu. "Budem" počínaje. Takže většina.
Jistě, existují i tam kvalitní piva, ale to je výrazně menšinová záležitost.