Hovězí vývar plánují táhnout 5 hodin ? No, osobně ho táhnu 10-12 hodin, to začne mizet morek z morkové kosti a odpadávat maso z žeber, z býka, který se tady vedle ve vesnici vždy 2 roky pase na loukách. Skot totiž zatím nechovám. Udělám vývaru kotel, podaruju sousedy a několik dávek naházím do mrazáku.
S těmi zbytky od kuřat, doporučuji kontaktovat firmu Sokol Falco s.r.o., která se dlouhodobě zabývá výrobou žrádla pro psy a kočky. Jejich výrobky krmím psy již dlouho a jsem nadmíru spokojen.
Jistě, dávám přednost čerstvým a pokud možno domácím surovinám. Přes práh domu mi určitě nesmí kupovaný a předražený vývar, když ho je tak jednoduché uvařit. Výmluvy typu "nemám čas protože..." neberu. Takto se vymlouvají lidé kteří vařit nechtějí a kupují tyhle předražené věci.