Názor k článku Čím nahradit rizikové mastné kyseliny? Neměňte bůček za rakvičku od Daneba - Máte pravdu, ale měl/a byste zároveň zmínit celý...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2017 11:14

    Daneba (neregistrovaný)

    Máte pravdu, ale měl/a byste zároveň zmínit celý jejich jídelníček - asi těžko jedli maso 7 dní v týdnu - a jejich denní režim? Těžko proseděli většinu dne v kanceláři, v autě nebo u počítače, že? Můj děda byl silný kuřák, pil hodně kávy, chleba si mazal vysoce sádlem a z masa jedl hlavně vepřové. Celý život ale pracoval na vzduchu, hlavně fyzickou práci. Kombinace zedničina a zahrádka. 1 - 2x do roka zabíjačka, za které rodina žila dost dlouho, ale taky skopové a drůbež a králíci ze dvora. Zelenina ze zahrádky. Mimo to ale klidně k večeři houska namočená v meltě s mlékem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).