Názor k článku Čím tmavší alkohol, tím těžší kocovina od Ivan - Kocovinu nezpůsobuje barva nápoje, ale zejména nekvalitní původní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 7. 2015 9:17

    Ivan (neregistrovaný)

    Kocovinu nezpůsobuje barva nápoje, ale zejména nekvalitní původní kvas, nekvalitní destilační proces, nevhodné příměsi, na to každý uživatel alkoholu musí dojít byť empiricky. Kvalitního dominikánského rumu barvy tmavé můžete vypít mnoho, stejně tak kvalitní 3x destilované whiskey z dubových sudů opět barvy tmavé a další den kocovinu mít nebudete. Kocovinu naopak zaručeně mít budete z levné tuzemské vodky opticky průzračné.

    Vyprošťovák ve formě piva po ránu pomáhá proto kocovině zaručeně, je to proto že organismus přednostně začne odbourávat nový alkohol a likvidaci nepříjemných následků konzumace alkoholu zpomalí a rozloží do delšího časového období.

    Nic takového jako "jednotka alkoholu" neexistuje, normální lidé používají jednotky SI a alkohol měří v litrech nebo kilogramech a jejich násobcích.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).