Názor k článku Proč by jeden nemohl mít na balkoně prase, když jiný tam může grilovat od X - K tomu mne následně napadají hned 2 teorie....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 7. 2011 6:58

    X (neregistrovaný)

    K tomu mne následně napadají hned 2 teorie. Zdali za tím to protikuřáckým tažením, které probíhá po celém světě, nejsou na konec ti výrobci těch všelijakých smradů, kteří chtějí zvýšit své zisky a kuřáci je tolik nekupují, protože to v podstatě necití, čili nepotřebují. Anebo i na opak. Že když někde potkám někoho, kdo nějakým takovým svinstvem zcela neuvěřitelně páchne, na několik metrů, tak zda nejde o kuřáka/kuřačku, který to v podstatě necítí a ,,nenavoněl se " takovým nějakým sajrajtejm, příliš...
    Obě teorie jsou teoreticky možné... Ovšem puch nějaké takové ,,voňavky" je mi v každém případě asi tak 100x nepřijemnější, nežli vonný dým kouře a to u mne opravdu vyvolává nutkání ke zvracení, kouř nikoli....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).