Názor k článku Chcete vědět, co se skutečně dává do jogurtů? od Santiago - Marmelada, ktera obsahuje jen 25 % cukru, by...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 5. 2012 3:09

    Santiago (neregistrovaný)

    Marmelada, ktera obsahuje jen 25 % cukru, by mela obsahovat dodatecne konzervanty (casto byvaji soucasti zelirovacich cukru pro pripravu 'light' marmelad s mensim dilem cukru). Do tradicni domaci marmelady se dava cukru cca pulka prave proto, ze v takove koncentraci slouzi sam jako konzervant.

    V beznem 'premiovem/extra' dzemu ze supermarketu by melo (alespon podle udavaneho slozeni a evropskych norem) alespon 45 % ovoce - a to daneho typu, u jednoslozkovych, napr. jahodovych, nesmi byt doplneno jablky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).