Názor k článku Test chlebů – už druhý den jsou některé na vyhození od Roby - "Pro puntičkáře: při konstantní teplotě 25 stupňů Celsia,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2012 21:29

    Roby (neregistrovaný)

    "Pro puntičkáře: při konstantní teplotě 25 stupňů Celsia, méně bych doma nepřežila."

    Tak to já přestávám žít při teplotě nad 22,5 st.C; doma máme v zimě 19 - 20,5 st. a jsme všichni zdraví jako řepy;-) To jen pro začátek.

    Nechci dělat reklamu, ale jediný chleba, který mohu koupit a vím, že vydrží jedlý opravdu týden (pak oschne, ale nezplesniví), je z pekárny Lomná ve Frenštátě pod Radhoštěm. Vozí ho mj. i do novojičínského Kauflandu. Problém je v tom, že onu lokalitu navštěvujeme tak 1x do měsíce. Jinak kupuji chleba v pekárnách, ale nejsem moc spokojený; v Tescu jsem ho koupil jednou a naposled - už první den se nedal - prášilo se mi od pusy a chutnal tak nějak po písku a slámě:-/ Jako rodina uvažujeme o tom, že si koupíme vlastní pekárničku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).