Názor k článku Test chlebů – už druhý den jsou některé na vyhození od mano - Autorke by som chcel podakovat za velmi pekny...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 2. 2012 12:02

    mano (neregistrovaný)

    Autorke by som chcel podakovat za velmi pekny clanok, no ako tu uz bolo spomenute, pre chlieb (ale aj akekolvek ine potraviny) je 25°C primoc. Casto aj rozdiel 2 stupnov je otazkou zivota a smrti niektorych bakterii a plesni.

    Dalsia vec, ktoru by mozno bolo treba brat do uvahy, je nielen predajca, ale aj jeho pobocka, pretoze mnozstvo chlebov sa v nich priamo pecie a kvalita tak zavisi aj od kompetencie pekarov (resp. casto nepekarov) na predajni. Mam napr. skusenosti, ze chlieb s Billy, ktoru mame naproti domu chuti aj vonia vzdycky lepsie ako z Billy, ktora je asi o kilometer dalej.

    Na veci, ze chlieb zo super/hypermarketov by som po 2 dnoch nedal ani holubom na namesti, nic nemeni.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).