Vážená paní.Přečetl jsem vaši testovací metodu chlebů.Dovolte několik poznámek.Za prvá Vámi udávaná teplota 25 st.je natolik devastující že žádný pecen nemůže odolat plísni cca 24 hod.Testovat chleba v mikrotenovém sáčku na týdenní výdrž je špatně.CHléb je pečivo které konzument spotřebuje cca za2-3 dny.Skladovaný nejlépe v chlebníku.Šanci na týdenní skladování má kváskový chleba.Bohužel dnes se pečou chleby kvasnicové u kterývh dochází při vyšších teplotá k množení spor plísní.Doporučuji pro delší uchování chléb zamrazit.Potom je jeho trvanlivost prakticky neomezená.
A vzdusnou vlhkost resit nebudete? :-D Celkem dulezity fakt. Mikrotenovy sacek se ocekavat dal, a sorry, ale jeslit mi tvrdite ze chleba starsi 3 dnu, zabaleny v uterce, ci polozeny v chlebniku, nebude jedly, tak FTW? Vzpominam si na tyden stare chleby, ktere (byt tvrdsi) se dali jist (jaks-taks). Inu, kdyz clovek pochazi z dediny, vidi veci take trochu jinak. Aktualne bydlim jiz dost let v meste, a to co tu prodavaji je humus. Opet resi konkretni maly prodejce, a vida... tyden stary chleba je sice tvrdy, ale neplesnivy, a na topinky dobre.