Vlákno názorů k článku Test chlebů – už druhý den jsou některé na vyhození od dabac - Vážená paní.Přečetl jsem vaši testovací metodu chlebů.Dovolte několik...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 2. 2012 17:29

    dabac (neregistrovaný)

    Vážená paní.Přečetl jsem vaši testovací metodu chlebů.Dovolte několik poznámek.Za prvá Vámi udávaná teplota 25 st.je natolik devastující že žádný pecen nemůže odolat plísni cca 24 hod.Testovat chleba v mikrotenovém sáčku na týdenní výdrž je špatně.CHléb je pečivo které konzument spotřebuje cca za2-3 dny.Skladovaný nejlépe v chlebníku.Šanci na týdenní skladování má kváskový chleba.Bohužel dnes se pečou chleby kvasnicové u kterývh dochází při vyšších teplotá k množení spor plísní.Doporučuji pro delší uchování chléb zamrazit.Potom je jeho trvanlivost prakticky neomezená.

  • 27. 2. 2012 13:19

    tecik (neregistrovaný)

    A vzdusnou vlhkost resit nebudete? :-D Celkem dulezity fakt. Mikrotenovy sacek se ocekavat dal, a sorry, ale jeslit mi tvrdite ze chleba starsi 3 dnu, zabaleny v uterce, ci polozeny v chlebniku, nebude jedly, tak FTW? Vzpominam si na tyden stare chleby, ktere (byt tvrdsi) se dali jist (jaks-taks). Inu, kdyz clovek pochazi z dediny, vidi veci take trochu jinak. Aktualne bydlim jiz dost let v meste, a to co tu prodavaji je humus. Opet resi konkretni maly prodejce, a vida... tyden stary chleba je sice tvrdy, ale neplesnivy, a na topinky dobre.

  • 18. 3. 2012 23:40

    Me (neregistrovaný)

    špatně jste si přečetl komentář na který reagujete takže místo vzpomínání a vidění věcí člověka z vesnice vězte, že "šanci na týdenní skladování má kváskový chleba.Bohužel dnes se pečou chleby kvasnicové" thats all

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).