Názor k článku Co se tvrdí o kažení potravin a není to pravda od Miloslav Ponkrác - Bláznů je mnoho. Zahraji si na proroka. Přijde čas,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 6. 2015 16:16

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Bláznů je mnoho.

    Zahraji si na proroka. Přijde čas, kdy mléko bude jedovaté.

    Je nádherně vidět, jak se pomalu mléko posouvá k větším a větší bílé vodě. Krmení krav a produkce mléka sama o sobě v „průmyslovém chovu“ zhoršuje kvalitu mléka. Mlékárný mléko čím dál více przní. Je jen otázkou času, kdy kupované mléko bude jedem. A pár let bude trvat, než si to věda, lékaři i lidé připustí.

    Salámovou taktikou se dá zhoršit kde co. Třeba i chléb. Dnešní obilí je vyšlechtěno na zcela jiné složení, než obilí před pár desetiletími. Především nadbytek lepku a plnidel. Pekárny šidí kvašení, a různějej urychlují a nastavují „jenom jako“, čímž mizí základní význam kvašení, totiž odstranění škodlivých látek z mouky, kteréými se obilí brání proti snězení. Není divu, že čím dál více lidí pozoruje, že vynecháním kupovaného pečiva mizí obtíže. Není to zdaleka ani jen alergií.

    A takto jsme se salámovou taktikou stali totální popelnicí Evropy, a to ještě zdaleka nejsme u konce.

    Jakmile totiž něco nese balíky peněz, tak je to „zdtavé“ a „prospěšné“ a rozhodně se „prokáže“, že je to v pořádku jako potravina. Od palmového oleje, nebo řeplkového oleje, a dalšího.

    Stejně tak kdo si dnes kupuje kuře z obchodu, je blázen.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).