Je to prosté - myslím tím odpověď na otázku pro by měl BUD být nejlepším světovým pivem - je neprodávanějším pivem, to jistě, to se ovšem automaticky nerovná nejlepší.
Proč je nejprodávanější? Je třeba si uvědomit, že patří mezi tzv. unifikovaná piva (odmítám název europivo) = piva, která lze uvařit kdekoli na světě z místních surovin a přitom bude výsledek prakticky identický. Další věc, kterou je nutno si uvědomit je to, že unifikované nápoje jsou vyladěny tak, aby "vadily" co nejmenšímu množství spotřebitelů. Nikoly aby chutnaly co největšímu množství spotřebitelů.
A snad nakonec - Bud patří do kategorie INTERNATIONAL LAGER a jelikož je surogován rýží, pak jeho doporučená teplota podávání je v rozpětí 3-5°Celsia, při vyšších teplotách by z něj vystupovaly nežádoucí atributy, jako např. pasterační pachuť.
Závěr - každý ať pije to, co mu chutná ;-)