Názor k článku „CZ“ maso skutečně nemusí být české. To neznamená, že je rizikové od Havel zase perlí - "K tomu je třeba dodat, že tento systém...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2013 21:50

    Havel zase perlí (neregistrovaný)

    "K tomu je třeba dodat, že tento systém hodnocení rizik funguje v ČR na vysoké úrovni a je i předmětem tiché závisti řady jiných zemí EU. Přestože se tedy ani v ČR nezkontroluje fyzicky veškeré na trh dodávané maso, může být český spotřebitel bez obav."

    Funguje to u nás tak dokonale, že když se provalila aféra s koňským místo hovězího, tak naší kontrolou to prošlo bez povšimnutí, ale když si jeden obchodní řetězec nechal dělat testy v Německu zjistili, že v Babišově salámu jsou koňské zdechliny místo hovězího, dovážel je z Itálie. Že by to u nás měl Babiš tak trošku podmázlé? Ale to přeci není možné, takový čistý, hodný a dokonce skromný (dočetl jsem se už) pán z plakátů!!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).