Je zajímavé, že pálivá jídla jedí především národy v oblastech, kde bývá velké vedro - Mexiko, Indie atd. Naproti tomu ve Skandinávii se s ostrými jídly nesetkáme. Možná by těm všem národům měla autorka vysvětlit, že jsou hloupí a mají jíst úplně jinak než dosud.
Presne tak! Naopak organismus se zacne ohrivat po konzumaci studenych napoju, aby vyrovnal teplotu. Proto asiati piji horky caj i ve vedrech. To psal opravdu chytrak!!!
ono,jedí v horku ostrá jídla ,protože je to dezinfekce,ale pravdou je ,že se po ostrým jídle člověk orosí a tím spaluje kalorie,tak konečně at si každý jí co mu jde k duhu a chutná ,taky mi přišel jako nesmysl nejíst maliny,když dozrávají v létě ,
S tím ovocem, to je úlet: když si dám ráno tuhle kombinaci broskve-maliny-třešně, tak se ještě v poledne klepu zimou: a to jsem je poprášila zahřívacím kořením skořicí a mletým hřebíčkem.