Názor k článku Děsy staročeské kuchyně od Polaris - Melanin a melamin. Hodinky a holínky. Ale ano,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 4. 2010 20:17

    Polaris (neregistrovaný)

    Melanin a melamin. Hodinky a holínky. Ale ano, i takové lidé mohou kázat své nesmysly, protože je ostatně věcí každého, zda jim to sežere, nebo si zachová zdravý rozum…

    Tehdejší potraviny byly často takové bomby, že následkem otrav námelem se upalovaly čarodějnice jedna radost. Průměrný věk byl zlomkem dnešního. Mortalita kojenců? Poučte se o tom. Jistě, nebylo tolik „civilizačních“ chorob. Zato byla řada jiných, kyteré jsme úspěšně vymýtili. Vážně si myslíš, že dnes nelze žít zdravě, jíst kvalitně a mimochodem i vypěstovat něco se stejnou hodnotou? A proč by nemělo být? To je ta půda, řekněmě na nějaké louce uprostřed lesa natolik vyčerpaná? Fakt jo? A čím? Tím že je posledních tisíc let součástí lesa? A ty statisíce let předtím nebyla?

    Takže já se tvým argumentům o analýze obilí z hrobek faraonů můžu jedině zasmát. Proč ti vědci neanalyzovali něco, co dodnes lze vypěstovat na naprosto panenské půdě? A o jaké vědce jde? O podobné, jako jsou ti, co se v odhadech rozmrzání ledovců sekli o celá staletí? ;-) Nebo ti, co se sekli s desetinou čárkou v analýze železa ve špenátu?

    :-))))))))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).