Názor k článku Děsy staročeské kuchyně od Student - Nevzdělaný ekohlupáku. Půda byla vyčerpaná daleko více. Lidé objevili...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 4. 2010 17:36

    Student (neregistrovaný)

    Nevzdělaný ekohlupáku.
    Půda byla vyčerpaná daleko více. Lidé objevili hnojení až poměrně pozdě a do té doby pole dost trpěla. Nehledě na plevele, houby, plísně a jiné škodliviny. Dnešní polní chemie vede k vyšším výnosům a hlavně kvalitě. K čemu je „zdravá“ zelenina když jednou za pár let část populace umře hladem nebo na otravu?
    Kvalita vody byla tehdy taky otřesná. Nikdo nezkoumal proč malý děti umírají ale vsadil bych se, že spousta umřela na otravu dusičnany ve vodě. Dospělým to nevadí, játra to zvládnou. Dítě má smůlu.
    Klidně si myslete, že potraviny dřív byly nadité vitamíny a minerály. Podle mě jste idiot bez znalostí souvislostí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).