Vážený pane Housere,
nemelete nám tady tak trochu? (tím rozhodně nemyslím mleté maso)
a)
V dřívějších dobách lidé neseděli u počítače, ale pracovali, a to běžně celý den. Zkuste si někdy alespoň představit, co je to práce.
b)
Cholesterol? Běžte se…
Už dávno je známo, že to marketing a PR poněkud přeháněl a že cholesterol je za prvé potřeba a nutný a za druhé se cholesteroly od sebe liší.
c)
Styl Vašeho článku mi připomíná nezdravé dámské názory typu: „tento jogurt je tučný, raději si koupím odtučněný a pak si dám z chutí margarín (na pečivo)“
Vždyť to je celé NESMYSL!!!
Sádlo je stokrát zdravější (možná o něco míňkrát, ale i tak) než jakýkoli „polosyntetický“ rostlinný tuk.
Sádlo je přirozené. Původní tuk v mléce a jogurtech je přirozený.
Veškerá průmyslová úprava stravy je vždy ke škodě (některé možná více chutnají, ale to je vše).
Odtučňovat a pak jíst margaríny mi přijde jako hrozný příklad těchto dementních postupů…
Jinak k chuti: to je snad věc zvyku, ne?