Názor k článku Děsy staročeské kuchyně od honzan - Vážený pane Housere, nemelete nám tady tak trochu? (tím...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2010 8:44

    honzan (neregistrovaný)

    Vážený pane Housere,

    nemelete nám tady tak trochu? (tím rozhodně nemyslím mleté maso)

    a)
    V dřívějších dobách lidé neseděli u počítače, ale pracovali, a to běžně celý den. Zkuste si někdy alespoň představit, co je to práce.

    b)
    Cholesterol? Běžte se…
    Už dávno je známo, že to marketing a PR poněkud přeháněl a že cholesterol je za prvé potřeba a nutný a za druhé se cholesteroly od sebe liší.

    c)
    Styl Vašeho článku mi připomíná nezdravé dámské názory typu: „tento jogurt je tučný, raději si koupím odtučněný a pak si dám z chutí margarín (na pečivo)“
    Vždyť to je celé NESMYSL!!!
    Sádlo je stokrát zdravější (možná o něco míňkrát, ale i tak) než jakýkoli „polosyntetický“ rostlinný tuk.
    Sádlo je přirozené. Původní tuk v mléce a jogurtech je přirozený.
    Veškerá průmyslová úprava stravy je vždy ke škodě (některé možná více chutnají, ale to je vše).
    Odtučňovat a pak jíst margaríny mi přijde jako hrozný příklad těchto dementních postupů…

    Jinak k chuti: to je snad věc zvyku, ne?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).