Názor k článku Děsy staročeské kuchyně od zrout - Pane autore, nevim, co jste studoval a z ceho delal...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 4. 2010 0:20

    zrout (neregistrovaný)

    Pane autore,
    nevim, co jste studoval a z ceho delal diplomovou praci, ale je nutne psat takhle mizernym stylem? Ja pripoustim, ze chute, ktere byly pokladany za „vybrane“, nebudou dnes extra opevovany. Ostatne ani dnesni pochoutky nejsou vzdy na prvni pokus chutne.
    Vase hluboce zakorenena predstava vychazejici z hlavniho nazoroveho proudu (coz Vas musi utvrzovat ve spravnosti Vaseho rozhorceni), ze v jidle musi byt hromada tepelne upravene zeleniny, je smesna. Ale daleko smesnejsi je Vase poznamka o kurecim rizku – nejste nahodou mimozemstan? Ma to byt chutna nebo zdrava strava? Ja bych rekl, ze by to mohla byt nejlevnejsi, nejmene chutna a malo vyzivna strava.
    Doufam, ze za par let nejaky zabednenec Vaseho formatu osmazi kureci prsa a bude se vytahovat, ze takovy hnus uz dlouho nejedl.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).