Vlákno názorů k článku Děsy staročeské kuchyně od misa - To je blbej článek. Magdalena Dobromila byla moje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 4. 2010 8:34

    misa (neregistrovaný)

    To je blbej článek. Magdalena Dobromila byla moje praprababička a dost věcí z jejích receptů vaříme a pečeme do dneška. Bác, neboli bramborák vykynutý pomocí droždí, buďáky, neboli kynutý švestkový závin s mákem, pečené koroptvičky kopané motykou, škvarkové pracny co se rozplynou v puse během vteřiny a rozhodně z toho nikdo nemá žlučníkovej záchvat, prostě zase důkaz toho, že se chlapi nemají motat v kuchyni. Ať si najdou jinej mužnější koníček a popisujou třeba výrobu pazourku, myslím, že by to už dávno neuměli. A pomodlím se u vás u hrobu praprababičky, aby se přestala otáčet v hrobě…

  • 20. 4. 2010 23:50

    Pablo (neregistrovaný)

    Ono taky dost záleží na tom, kdo na čem vyrůstal. Někdo třeba vyrůstal (neříkám že autor) na jídlech z prášku, či co já vím. Takového člověka když pak pozvou na zabíjačku, žlučníkový záchvat dostane jen se na to podívá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).