Vážený pane,dřív se opravdu jedlo líp.Paní Rettigová se nebála špeku a sádla,jako dnešní kuchaři.Když vidím,jak dají na talíř kousek masa cca 4x4cm,položí na to nějakou trávu a okolo udělají klikyhák jakýmsi sosem,dělá se mi už předem špatně a hlavně jak se tím má člověk nasytit?Dnešní kuchyně je úděsná-všechno light nebo náhražka.Já jím celý život(61 let)hlavně vepřové,ono taky po "vítězném listopadu"je hovězí pro většinu rodin nedostupné(1,5kg hovězího na guláš je pěkná rána).Zeleninu nezavrhuji,ale pouze v rozumném množství,a ne ji cpát za každou cenu do všeho.Dovedl byste si představit třeba mrkev v jitrnici,rajčata v prejtu nebo hrášek ve špekových knedlících?Tak se trochu zamyslete,zelenina pracujícího člověka nenasytí,ani mu nedá sílu.o chuti ani nemluvím...