Názor k článku Děti vegetariánů nestrádají, jsou zdravější od Pavel - No, to je otázka, co kdo považuje za...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 11. 2011 7:23

    Pavel (neregistrovaný)

    No, to je otázka, co kdo považuje za kvalitní maso. Jen tak mimochodem, právě řezníci dávají přednost masu, které má k čisté svalovině daleko - vepřová kolena, oháňky, kližka, atd. Čisté šunky se řezník nedotkne. Ona totiž právě ta "nesvalovina" je to, co dává masu chuť. A navíc, to je právě to, co si mnozí draze kupují v lékárně v kloubních preparátech. Kdyby místo toho jedli drůbeží separát, tak jim to pomůže stejně a ještě ušetří.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).