Pro pána krále, ukažte mi prosím, z čeho čerpáte; nejlépe u každého Vašeho příspěvku, protože tohle snad už není možné...
Že neumíte postavit jídelníček bez flákoty na talíři neznamená, že to neumí druzí. Problém může být v lysinu (a to spíše u veganství), ale kupříkladu sója a čočka ho mají více než kuře. Existuje totiž něco, čemu se říká "kompletní protein", což jsou jídla, která mají dostatečný PDCAAS index, neboť se navzájem doplňují. Navíc potřebujete jen 0.8-1.3 (podle aktivity) násobek váhy proteinů v gramech(!), cpát do sebe půl kilové steaky je naprosto zbytečné. Však (nejen) epidemie cukrovky druhého typu má příčinu v přejídání, protože lidé mají zkreslený pohled na SVÉ tělesné potřeby.
Jen tak mimochodem, znám (a statistika mi dává za pravdu) tuny tlustých masožroutů, kteří nadávají na vegetariánství kudy chodí a končí s cukrovkou, rakovinou a mrtvicí, neboť jim jde doslova po život. Špatný jídelníček se dá udělat z čehokoliv, je to vždy o lidech.