Souhlas, pro dvě děti jedno normální jídlo a talíř navíc. Že má restaurace nabídku pro děti s řízkem a smažákem přeci neznamená, že jim nelze objednat nic jiného.
Díte ve věku, že ho vemete na jídlo do restaurace, může krom vyloženě aromatických a pikantních věcí jíst všechno. Pokud má někdo zpovykaného spratka, který nesní, co se mu dá, je už jiný problém.
A poloviční porce je sice půl surovin, ale stejná práce. Navíc pokud máte porce dopředu připravené, co pak se zbylou půlkou.
Ona autorka je vůbec vtipná, ve své charakteristice má napsáno Sedmnáct let nejím krávy a čuníky a popelnici mám před domem, ne ve svém žaludku.. To má být jako co, že kdo jí vepřové a hovězí má v žaludku popelnici a je proto horší člověk než ona?
A když někdo takový napíše článek o grilování a výběru masa, tak to je už vyloženě k popukání.