Německo to nepřizná, nebot tato látka byla v produkcí prý znehodnocena (zničena) a tedy ve výsledném výrobku jí nemusí uvádět. At si ostatní myslí co chtějí, jiné státy nemají povinnost uvádět obsah, ale narozdíl od nás drahé potraviny jsou prý kvalitní. PS: koncervanty používají také, jinak bych si nekoupil v mnichove klobásky s výdržností 2 roky a levné nebyly...
Mno nevím, Dětské šunky co jsem koukal (na nejlevnější se ani nekoukám) obsahují určitě konzervanty, nějak se to maso ošetřit musí (jedem se stávají až při nedodržení DDD). U dětských šunek bývá ošetření menší, obsah soly také, obsah masa o procento vyšší (pozoruji jen nejvyšší jakost, ostatní nemá smysl uvažovat, Chci maso né aditiva!). U ostatních ryze kvalitnějších potravin jsem, až tak závažné problémy, které popisuje autor nezaznamenal. takže? PS: NESNÁŠÍM VLEZLEJ/LŽIVEJ MARKETING