Názor k článku DJ, který v Karlíně připravuje kanadskou specialitu poutine od * - Autentické to je, ale taky celé mastné. A...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 3. 2016 15:19

    * (neregistrovaný)

    Autentické to je, ale taky celé mastné. A kdo chce po obědě sedět zbytek dne v kanclu těžký a promaštěný, den za dnem? Takže na pravidelnou stravu bych to neviděl.

    Jako obzvláštnění, lákadlo fajn, ale stavět jen na tom by asi nemělo delší úspěch. Podle mě by k tomu měli přibrat ještě hamburgry. Tam, zdánlivě paradoxně, dnes není téměř konkurence. Anebo snad někdo zná stánek, kde si může dát slušný hambáč do ruky? To co tu bylo v 2.polovině 90-tých letech celkem běžné, to úplně vymizelo. Normální houska, mleté maso, zelenina, nějaké ochucení, šup šup, slušná kvalita za slušný peníz. Po roce 2000 to přestalo být k jídlu, separát, hnus to začal být. Jak se to přestávalo prodávat, zeleninu v tom nahradilo jen naložené zelí, takže ty stánky pro nezájem zmizely. Mekáč s jejich oslazeným nekořeněným mletým cosi, jakási podivná ostrá hořčice, sice bez drcených kostí, ale člověk si nepochutná. Sice se objevily hamburgrárny, ale to je většinou snobárna, s cenami od 199,- za cosi, kde člověk neví, jak se k tomu postavit. Ukousnut se to nedá, jak je to obrovské... asi to má zákazník polykat jako anakonda tele. Vykloubit dolní čelist, a natlačit to do krku celé najednou.

    Ne, obyčejné jednoduché hambáče, velikosti jako v 90-tých letech, v slušné kvalitě surovin. Prostorově by to bylo zvládnutelné v tom, co mají.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).