Názor k článku Dlouhý jídelní lístek – špatné znamení od thr - To je velmi jednoduché - doma do toho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2013 8:07

    thr

    To je velmi jednoduché - doma do toho nekalkulujete práci... Takže když v kuchyni budete déle, tak to nezapočítáte.
    Další rozdíl je v tom, že v hospodě zákazník požaduje rychlou obsluhu - tu opět snáze splníte z polotovaru, pokud to má být "čerstvé", tak si obvykle musí restaurace připravit něco předem, co nese riziko, že se to neprodá - další náklady.

    A jsou tu i jiné důvody, celkově jsem si ale dost jistý, že se mýlíte a v reálu restaurace na použití polotovarů i ušetří, není to jen o lenosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).