Vysvětlovat někomu rozdíl mezi rumem a "tuzemským rumem"
(pardon EU zakázala název používat) svědčí o velkém podceňování čtenářů.
Titulek je už naprostý nesmysl, je.li napsán v češtině. Co jiného asi tak můžete dostat, když si v jakékoli české hospodě či restauraci objednáte grog?
Samozřejmě tuzemák a hot water. Nikdy tomu nebylo jinak. Myslím, že každému Čechovi je srdečně jedno, co pili angličtí námořníci.
Ale abych pouze nekritizoval, několik zajímavostí jsem se nakonec přeci jen dozvěděl. Ovšem mezi námi děvčaty, genetická informace získaná po předcích popíjejících tuzemák, zřejmě může za to, že většině spoluobčanů chutná více grog z ochuceného bramborového lihu než z toho "pravého" za dvě stovky.
tsd
P.S. považovat něco za dvě stovky za pravý karibský rum, je také jenom vtip.