Hlavní navigace

Do Krkonoš za letním bootcampem Počítačové školy Gopas

Sdílet

Okolí Mumlavských vodopádů v západních Krkonoších si budou užívat ti, kteří se rozhodnou pro některý z letních bootcampů Počítačové školy Gopas. „Spojením intenzivního vzdělávání a relaxačních aktivit jsou Bootcampy jedinečné,“ říká Luboš Žáček z Gopasu. Počítačová škola Gopas na srpen a září připravila dva rozdílné programy: na problematiku implementace a správy Microsoft Windows Server 2008 a na dovednosti a znalosti potřebné pro nasazení Microsoft Office SharePoint Serveru 2007.

Okolí Mumlavských vodopádů v západních Krkonoších si budou užívat ti, kteří se rozhodnou pro některý z letních bootcampů Počítačové školy Gopas. „Spojením intenzivního vzdělávání a relaxačních aktivit jsou Bootcampy jedinečné,“ říká Luboš Žáček z Gopasu.

Počítačová škola Gopas na srpen a září připravila dva rozdílné programy: na problematiku implementace a správy Microsoft Windows Server 2008 a na dovednosti a znalosti potřebné pro nasazení Microsoft Office SharePoint Serveru 2007.

Intenzivní výuka a praxe je doplněna o sportovně zábavný doprovodný program. Pro účastníky je připraven pobyt ve sprotovně relaxačním centru uprostřed krkonošské přírody Sportrelax 007, kde je dispozici beach volleyball, squash, wallyball, fitness, stolní tenis, indoor golf, sauna, vířivka a čtyřkolky. 

Účastníci bootcampu by měli mít zkušenosti s konfigurací síťových služeb v prostředí Microsoft Windows Server 2003 a být motivovaní rozšiřovat si znalosti o nové postupy a technologie. Bootcampy vedou zkušení lektoři Martin Zelený a Luboš Höher.

Více informací naleznete v tiskové zprávě nebo článku Bootcamp: Téměř jako vojenský dril.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autorka během své krátké redaktorké dráhy vystřídala psaní recenzí pro tištěný hudební časopis za internetový server Vitalia.cz. Mezitím také přispívala do norského školního časopisu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).