Názor k článku Do Norska za národními jídly a letitými tradicemi od Sylvia-Korlin - nevim,jak jste prisel na to,ze STALE negativne reaguji...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 3. 2009 20:51

    Sylvia-Korlin

    nevim,jak jste prisel na to,ze STALE negativne reaguji na clanky D.K.Slecnu(pa­ni)neznam,nik­dy jsem o ni neslysela.Verte,ze osobni problem SKUTECNE s autorkou nemam! Reagovala jsem v jednom dni na dva jeji prispevky.Dostala jsem upozorneni na Vitalii a na clanek.Reagovala jsem tak,jak jsem reagovala.Ano­.Neprimerene,uk­vapene.Za to se omlouvam.Clovek by mel nechat vyprchat spatne emoce a nechat vychladnout hlavu. Dnes uz netvrdim, ze je jeji prispevek castecne opsany, ale myslim si stale sve. Je az s podivem,jak jsme se shodly na nekterych vetach,na popisovani syru v uplne stejnem poradi.Budu tedy verit na nahodu.To uz mne ale netrapi.Budeme se predhanet v tom, kdo bude vic arogantni a kdo koho bude vic urazet? Myslim si, ze byste se mel sam nad sebou zamyslet.Mohla bych v napadani dal pokracovat, ale to vazne nechci. Co se tyce odkazu,nemohla jsem ho poslat,nejsem sama autorka a kolegove nechteji, o tom dale mluvit a ani si neco vyrikavat.Tim to proste uzaviram./nic jineho mi nezbyva/ Co mne vsak nenechava v klidu je to, ze autorka byla v Norsku tri mesice a poznala norskou kuchyni,Kolik toho procestovala,kolik navstivila restauraci a kucharu odborniku ve svem remesle? Kde sbirala informace?Projela jsem temer cele Norsko abych poznala dobre hlavne norskou kuchyn.Overil jste si informace ktere jste dovolil dat na web zda jsou skutecne pravdive? Ja znovu podotykam,ze jsou lzive a na tom trvam.V Norsku NEEXISTUJI pomalu zadne narodni speciality. Natoz spousty, jak tvrdi autorka a neni jejich kuchyn o PEPRI a SOLI. Jste dobry novinar, ja laik, poznam vsak dobreho autora od slabsiho. To, ze autorka upozornuje spise na svou osobu se neda v jeji praci prehlednout. Je dobre mit sebevedomi, ale ZDRAVE! Ono vseho moc skodi. Preji Vam na Vitalia hodne novych ctenaru, spokojenych a hlavne pravdive informovanych. Ps.Zvu Vas vazeny pane sefredaktore do nadherneho rybarskeho mestecka Korlinu za poznanim norske kuchyne.Ochotne Vas zavedu za odborniky. Ubytovani rada poskytnu.Myslim to vazne, bez ironie. Omlouvam se za gramatiku, stale mi cestina dela potize.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).