Vlákno názorů k článku Do pečiva se derou nové složky. Šanci uspět ale nemají od EC - Me by teda daleko vice nez "objem", "stridka"...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 2. 2013 9:56

    EC (neregistrovaný)

    Me by teda daleko vice nez "objem", "stridka" a "kurka" zajimalo, jak se v upecenem chlebu zmenily vyzivove hodnoty po pridani te ci one prisady. Takhle jsem se vlastne nic podstatneho z hlediska zdravi nedozvedel. Pokud navic nemuzou tyto suroviny zcela nahradit mouku, tak jejich test pro celiaky nic moc neznamena.
    Jeste by me zajimalo, jestli autorka tu informaci o quinoe a NASA prebrala pouze z reklamnich materialu mistnich prodejcu nebo si ji overovala i jinde. Ono tam totiz nejde ani tolik o slozeni jako o vhodnost pestovani v uzavrenem ekosystemu, takze ta informace o vyzivove nadrazenosti sama o sobe nic nerika.

  • 4. 2. 2013 22:33

    Kateřina Čepelíková

    Pěkný večer, EC,
    informace o výživových hodnotách bohužel prezentace VŠCHT nenabídla.

    Nové skutečnosti o záměrech NASA poskytla přímo sama doc. Ing. Marie Hrušková, CSc.

    S pozdravem

    Kateřina Čepelíková
    Vitalia.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).