Názor k článku Do správného ovocného nanuku patří kus prasete od Libor - já to řeším zamrazením ovoce, větší ovoce v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 8. 2012 10:38

    Libor (neregistrovaný)

    já to řeším zamrazením ovoce, větší ovoce v pokrájeném stavu.
    Zmrzlina pak je snadná, vytáhnu z mrazáku, mixérem rozšmelcuju a pokud chci čistě ovocnou, přidám jen trochu vody a cukru, případně zahuštěnou jablečnou šťávu, která to současně s mírným rozmrazením do správné konzistence i osladí, nebo jiný přírodní sirup. Pokud chci smetanovou, přidám trochu cukru a smetanu.

    výsledek nemá konkurenci a je to za pár minut.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).