Názor k článku Domácí pekárna – radost z čerstvého chleba. Nebo zbytečný krám? od daník - Pekárnu máme asi zhruba dva roky, ze začátku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 8. 2011 8:06

    daník (neregistrovaný)

    Pekárnu máme asi zhruba dva roky, ze začátku jsme pekli týdně tak 3-5x dnes to je asi kolem 1-2 x do týdne.
    Když se mě někdo optá na rady tak říkám : Pokud bydlíte ve městě tak je to na zváženou, pokud chcete jen ušetřit, tak to asi časem taky vzdáte. Pokud jste labužníci a chcete experimentovat tak ano. Asi nejvíce ji oceníme my co bydlíme na vesnicích kde žádné potraviny nejsou a ranní teplý pečivo je jen výsada týdne kdy jezdíme do města za prací. Asi nejvíce oceňujeme program s odloženým startem, kdy v sobotu či neděli vstanem a je upečen chleba či vánočka. To je fakt skvělá věc. Jinak směsi se opravdu vyplatí vozit z německa tam jsou za zlomek ceny co u nás.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).