Názor k článku Domácí pekárna – radost z čerstvého chleba. Nebo zbytečný krám? od Jiří - Ještě jedna věc: prodávané chleby často obsahují různá...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 8. 2011 11:21

    Jiří (neregistrovaný)

    Ještě jedna věc: prodávané chleby často obsahují různá éčka. Čtu-li například, že chléb obsahuje "prostředek na vylepšení mouky", tak asi ta jejich mouka moc kvalitní nebude. Chci-li si udělat dobrý chléb bez chemie, pak jednoznačně do domácí pekárny míchám základní suroviny a nepoužívám směsi (je to i levnější). A při výběru pekárny je třeba dbát na to, aby pekárna měla programy na český chleba z kvásku a nejen 20 programů na bílé pšeničné chleby.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).