Názor k článku Domácí pekárna – radost z čerstvého chleba. Nebo zbytečný krám? od Tonda - Když ten chleba z kupované směsi, tedy jak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 8. 2011 11:59

    Tonda (neregistrovaný)

    Když ten chleba z kupované směsi, tedy jak z které, je prostě tak nějak chuťově lepší. zkoušel jsem spoustu receptů z návodu i vlastních experimentů, ale třeba v směsích Labeta (Slunečnicový, vícezrnný) je prostě něco, co chleba podle návodu jen z mouky, droždí, soli, cukru a tuku zkrátka nemá.

    Dá se ten kvásek někde koupit hotový pro okamžité použití, tak aby vydržel, ideálně sušený? Postup na trojstupňové vedení kvasu jsem našel, ale to opravdu není něco, co bych chtěl absolvovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).