Názor k článku Domácí pekárna – radost z čerstvého chleba. Nebo zbytečný krám? od jehovista - Jak udelat, aby z toho nevylezla buchta? To...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 8. 2011 23:11

    jehovista (neregistrovaný)

    Jak udelat, aby z toho nevylezla buchta? To je jednoduche - mouka, voda, sul, spetka kvasnicovych granuli, zamichat, nechat 12 hodin kynout, v troube nechat vyhrat litinovou nadobu libovolneho tvaru na 200 stupnu, nalit smes, prikryt, pul hodiny do trouby, odkryt, dvacet minut dopect a je chleba, na jaky se nechyta zadny produkt z domaci pekarny. Samozrejme mozno jeste posypat ruznymi seminky apod. Mouka nejlepe pul napul zitna a psenicna.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).