Názor k článku Domácí pekárna – radost z čerstvého chleba. Nebo zbytečný krám? od _ Tonda - Sice je článek přes čtyři roky starý, ale...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 10. 2015 23:24

    _ Tonda (neregistrovaný)

    Sice je článek přes čtyři roky starý, ale pekárna co zmiňuji výše je stále v permanenci (teď ji máme již šest a půl roku - 7 sezón), zrovna dneska při vyndavání chleba sem si říkal, že je škoda, že to nemá počítadlo.

    Kilovka směsi se v celkem pravidelných intervalech dá koupit v Lidlu v akci za 25 Kč, jsou z ní dva cca třičtvrtěkilové chleby á 12,5 Kč. Roční produkci odhadnu tak na 50 kousků, takže za tu dobu vychází z ceny pekárny 10 Kč na jeden chleba, i s elektřinou kolem 25 Kč za bochník, takže je to nejen praktické, ale i cenově to vychází velmi slušně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).