Pekárnu máme asi zhruba dva roky, ze začátku jsme pekli týdně tak 3-5x dnes to je asi kolem 1-2 x do týdne.
Když se mě někdo optá na rady tak říkám : Pokud bydlíte ve městě tak je to na zváženou, pokud chcete jen ušetřit, tak to asi časem taky vzdáte. Pokud jste labužníci a chcete experimentovat tak ano. Asi nejvíce ji oceníme my co bydlíme na vesnicích kde žádné potraviny nejsou a ranní teplý pečivo je jen výsada týdne kdy jezdíme do města za prací. Asi nejvíce oceňujeme program s odloženým startem, kdy v sobotu či neděli vstanem a je upečen chleba či vánočka. To je fakt skvělá věc. Jinak směsi se opravdu vyplatí vozit z německa tam jsou za zlomek ceny co u nás.
Souhlasim. Neni to sice vec, bez ktere by se nedalo zit, ale je to prijemny luxus. Nedelni budicek vuni cerstveho chleba je lepsi, nez ten otravny piskavy zvuk budiku:)
K tem smesim z Nemecka (pridavam i zkusenost z Rakouska a Italie) - nejen ze nizsi cena, ale i vyssi kvalita. U nas je pro mne cca 50% smesi nepozivatelnych, z D,AU,I tak slabych 5%. Vsude cena do eura.