Vlákno názorů k článku Domácí pekárna – radost z čerstvého chleba. Nebo zbytečný krám? od daník - Pekárnu máme asi zhruba dva roky, ze začátku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 8. 2011 8:06

    daník (neregistrovaný)

    Pekárnu máme asi zhruba dva roky, ze začátku jsme pekli týdně tak 3-5x dnes to je asi kolem 1-2 x do týdne.
    Když se mě někdo optá na rady tak říkám : Pokud bydlíte ve městě tak je to na zváženou, pokud chcete jen ušetřit, tak to asi časem taky vzdáte. Pokud jste labužníci a chcete experimentovat tak ano. Asi nejvíce ji oceníme my co bydlíme na vesnicích kde žádné potraviny nejsou a ranní teplý pečivo je jen výsada týdne kdy jezdíme do města za prací. Asi nejvíce oceňujeme program s odloženým startem, kdy v sobotu či neděli vstanem a je upečen chleba či vánočka. To je fakt skvělá věc. Jinak směsi se opravdu vyplatí vozit z německa tam jsou za zlomek ceny co u nás.

  • 8. 8. 2011 9:36

    nax (neregistrovaný)

    Souhlasim. Neni to sice vec, bez ktere by se nedalo zit, ale je to prijemny luxus. Nedelni budicek vuni cerstveho chleba je lepsi, nez ten otravny piskavy zvuk budiku:)
    K tem smesim z Nemecka (pridavam i zkusenost z Rakouska a Italie) - nejen ze nizsi cena, ale i vyssi kvalita. U nas je pro mne cca 50% smesi nepozivatelnych, z D,AU,I tak slabych 5%. Vsude cena do eura.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).