Názor k článku Domácí příprava sušeného masa: variace na italské speciality od Lenka Krbcova - Dobrý večer, přidávám odpověď autora článku: Ano, jak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 1. 2021 19:06

    Lenka Krbcova

    Dobrý večer, přidávám odpověď autora článku: Ano, jak v cukru, tak v soli se maso obaluje po celém povrchu, a při obalování je třeba trochu přitlačit, aby se do povrchu masa více "vtisklo". Následně může být maso teoreticky cukrem i solí i zcela zasypáno, což ale není praktické vzhledem k zbytečně vysoké spotřebě těchto ochucovadel a vlastně také konzervantů. Podstatné je, aby maso působením cukru nebo soli pustilo šťávu, která se však už dále nevyužívá. LK, Vitalia.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).