Názor k článku Domácí řeznickou kuchařku užijete i v paneláku od Božen Němec - dopředu varuje a upozorňuje, že příprava uzenářských výrobků...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 3. 2016 8:20

    Božen Němec (neregistrovaný)

    dopředu varuje a upozorňuje, že příprava uzenářských výrobků doma v paneláku nevede k uspokojivým výsledkům. Z vlastní zkušenosti vím, že se hluboce mýlí. V paneláku si pečeme chleba, připravujeme jogurty, sýry, tvaroh, šunku , tlačenku a spoustu jiných dobrot včetně domácího vína a piva. Jen nebýt líný a sehnat správné suroviny a informace jak na ně. A to všem doporučuji, protože současný potravinářský průmysl je zaměřen na CENU a TRVANLIVOST- tedy na spokojenost ŘETĚZCŮ, nikoli na KVALITU.
    Zdar domácím výrobcům !

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).