Otázka zněla:
"Dobrý den,
dá se uvařit z kvalitních surovin jídlo za 60 korun, nebo jsou všechna jídla, která mají tuto cenu, jaksi a priori jasná, že jsou z náhražek?
Děkuji Marie Tůmová"
O tom, jestli jsou levná jídla z náhražek nebyly řeč, a já odovídám na otázky a ne na to, kam tazatel míří.
Tento pán inteligence mdlé jsem já:
MICHAEL KLIMA CEC, CCE,
Certified Executive Chef, Certified Culinary Educator,
Certified Hospitality Industry Consultant, Professor Emeritus of
Triton College, Illinois, USA, člen Syndikátu novinářů ČR,
Freelance Writer, čestný člen AKC ČR od 1989, nositel zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové
e-mail: klima@steakgrill.cz , www.hostovka.cz, www.steakgrill.cz
Tel.: 776 890 056
Na mé iteligenci asi již nic nezměním ale alespon se za své jméno nestydím jako většina diskutérů.
To že někde, když si objednáte řízek dostanete tofu byste musel být specifický, protože jinak je to výplod geniálního, ale chorého mozku.