Názor k článku Dostanete to, za co zaplatíte. To platí i o jídle od Michael Klíma - Otázka zněla: "Dobrý den, dá se uvařit z kvalitních surovin...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2011 17:41

    Michael Klíma (neregistrovaný)

    Otázka zněla:
    "Dobrý den,
    dá se uvařit z kvalitních surovin jídlo za 60 korun, nebo jsou všechna jídla, která mají tuto cenu, jaksi a priori jasná, že jsou z náhražek?
    Děkuji Marie Tůmová"
    O tom, jestli jsou levná jídla z náhražek nebyly řeč, a já odovídám na otázky a ne na to, kam tazatel míří.
    Tento pán inteligence mdlé jsem já:
    MICHAEL KLIMA CEC, CCE,
    Certified Executive Chef, Certified Culinary Educator,
    Certified Hospitality Industry Consultant, Professor Emeritus of
    Triton College, Illinois, USA, člen Syndikátu novinářů ČR,
    Freelance Writer, čestný člen AKC ČR od 1989, nositel zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové
    e-mail: klima@steakgrill.cz , www.hostovka.cz, www.steakgrill.cz
    Tel.: 776 890 056
    Na mé iteligenci asi již nic nezměním ale alespon se za své jméno nestydím jako většina diskutérů.
    To že někde, když si objednáte řízek dostanete tofu byste musel být specifický, protože jinak je to výplod geniálního, ale chorého mozku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).