Názor k článku Dostanete to, za co zaplatíte. To platí i o jídle od Regent - Jako vysvětlení, jak se má dělat jídelní lístek...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2011 0:28

    Regent (neregistrovaný)

    Jako vysvětlení, jak se má dělat jídelní lístek dá odkaz na google, místo pojednání o náhražkách v lacinejch jídlech v restauraci hraje na slovíčka a svoji autoritu podpírá odkazama na běžným člověkem neověřitelné diplomy, místo, aby vysypal informace slíbený nadpisem.

    Já na to kliknul, abych se dozvěděl, co mám od čeho čekat v restauraci za šedesát korun. Že ve svíčkový s knedlikem nebudu mít pravou svíčkovou, to jaksi čekám, tahle náhražka mi nevadí, ale chtěl bych vědět, jestli se to dá udělat z čerstvý zeleniny a bez olejovejch náhražek smetany nebo se tam dávno používaj nějaký průmyslový polotovary. Stejně tak o jinejch jídlech.

    Jestli to neví nebo říct nechce, tak ať nepíše nic, googlovat si umím i bez něj.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).