Názor k článku Drahé rybí maso? Mýtus od thr - Jenže radši nechtějte vědět, co vše se uvolní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2014 13:52

    thr

    Jenže radši nechtějte vědět, co vše se uvolní při smažení z olivového oleje (zejména nerafinovaného) :-(
    Nic proti němu pro studenou kuchyni či tepelnou úpravu řekněme "vařením", ale smažit při vysoké teplotě na olivovém oleji mi opravdu nepřipadá jako až tak skvělý nápad.

    K úpravě ryb bych ale obecně podotkl, že zejména tučnější ryby (včetně českého kapra) vyjdou daleko zajímavěji při pečení v troubě, kdy se další olej přidávat nemusí prakticky vůbec. Doporučuji zkusit :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).