Hlavně si mi líbí ta rada o prkénku na syrové maso drůbež a vejce. Zkusil někdy autor krájet na prkénku syrové vejce? (Či lépe, viděl autor vůbec někdy syrové vejce?)
Taky je dobrá rada o schlazení hotového jídla do hodiny. Prosím, jak to doma udělat? Do ledničky se horké jídlo dávat nesmí (aspoň podle návodu) a na pokojovou teplotu to stydne i několik hodin (podle množství).
Dobrý den, jedná se oficiální doporučení pro spotřebitele, redakce není jeho autorem, ani do jeho znění nezasahuje. V případě vajec je zřejmě míněn styk s prkénkem, nikoli krájení, tak to ani není uvedeno; u chlazení máte pravdu, asi to není vždy možné, jde spíš o to, aby nám jídlo nestálo v horku půl dne na sporáku, ale abychom ho co nejdříve dali do chladu. LK, Vitalia.cz
lednicka bez elektriny
http://howtodealwithdepressions.com/survival-pot-fridge-from-nigeria-needing-no-electricity/