Tak vás vyvedu z pravěku chcete?
Indukční Wok samozřejmě existuje.
Na indukcích vaří i v Café Imprerial u národem oblíbeného Pohlreicha a víte proč? Protože jak sám prohlásil není blbej , jako většina našich kuchtíků, kteří zamrzli ve středověku.
Nejen, že je to bezpečnější, je to i daleko pohodlnější pro personál, protože v kuchyni není (zejména v létě) takové vedro jako od plynu. O "mastné špíně" a nehodách s ohněm nehovoříc....
Pověra o vaření profíků na plynu vznikla za krále klacka, kdy indukce nebyly, plyn se totiž skutečně dá na rozdíl od klasické elektriky rychleji regulovat, od dob indukce však již tento argument neplatí.
Jinak drtivá většina kuchařů používá v kuchyni elektromagnetickou kravinu, jež zove mikrovlnka.............
No a jak nacpete varný panel od plynu do myčky, to bych vás chtěl tedy vidět - max. hořáky, které ovšem u elektriky vůbec nejsou, čili řešíte pseudoproblém........