Ta odpověď také nebyla na Vás, pán se ptal, který profík vaří na indukci, tak jsem mu laskavě jednoho poskytl, znám jich samozřejmě víc, ale ti by mu nejspíše nic neřekli............... Pohlreich je pojem v ČR.
Prosím rozlišujte klasickou sklokeramiku (kterou zřejmě máte) a indukci, je to jiný vesmír i když chápu pro laika to vypadá hóóódně podobně (zvenku), systém je zcela odlišný.............
Na indukci si třeba můžete vaření toho vejce uložit a bude pokaždé stejné.........(jedna z možností programování plotýnek).
K té kachně, problém není v troubě, ale promiňte v troubovi.
Pečení je odebírání vlhkosti z potraviny - tak jednoduché to je.
Co jednoduché není, je zvolit správnou teplotu, délku pečení a vlhkost.
Existují dokonce už i trouby, kde zadáte "kachna" a spotřebič ji dokonale připraví ať je jak chce velká, nebo třeba předem zmražená, to člověk nikdy nedokáže, pokaždé je naprosto stejně perfektní, ale věřím, že by se našel člověk, který by ji i v tomto zcela automatickém režimu dokázal spálit............
Věřte mi, že dobrý kuchař uvaří stejně na ohništi jako na indukci, jen na té indukci to bude mít 1000x snazší, to je vše, totéž platí o pečení chleba v peci a v troubě, nebo o té vaší kachně, zkuste se nad tím zamyslet.