Názory k článku dTest testoval majonézy. Vyhrála ta levná

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 11. 2017 10:34

    Dana Mihulkova (neregistrovaný)

    Nejvíc mi v majonézách kupovaných vadila sůl EDTA , E385 a E386.
    Učte dětičky chemii, ať se nepřiotráví otravinami.
    Pobavil mne nadpis, že výrobci občas klamou. Výrobci klamou vždycky, protože zisk je bohužel na prvním místě. Medicína už nezvládá léčit a vyléčit nemoci vzniklé nadměrnou chemizací potravin. Ćasto ty nemoci ani nezná a neumí pojmenovat.

  • 27. 11. 2017 2:43

    Omastajan

    Spíš vy učte dětičky chemii a netvrďte jim, že se přiotráví bezpečnými schválenými chemikálikemi.
    Majonéza je přírodní potravina urychlující stárnutí vznik rakoviny. Nikde nevidím, že by výrobci klamali. Vy klamete víc, a sice, že chemizací potravin vznikají nemoci. To je naprostá blbost. Už moje babička přidávala chemické látky do jídla a dožila se 90 let.
    Lidi by si měli uvědomit, že právě přírodní chemické látky mohou být škodlivé a že pokud je něco čistě přírodní bez chemie a bez éček, tak je to zaručeně nějaká levárna.
    Spíš bysme vaše tvrzení měli přeformulovat, že medicína nejen neumí, ale ani není určena k léčení urychleného stárnutí, protože stárnutí je přirozený proces, nikoliv nemoc.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).