Hlavní navigace

Názory k článku E-cigarety mají v Evropě první oběť. Co dělat, když vaše dítě vapuje?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2019 12:09

    neřeknu

    podle mne, žádný zákaz ani omezení ničemu nepomůže. Spíše naopak. Přesně jako ve filmu Obecná škola a olizováním zábradlí v zimě... Nebo prohibice v USA. Tyhle věci se obecně moc řeší. Sice jsem nekuřák, ale ať si každý dělá co chce. Platí si zdravotní pojištění. Je to jeho věc. Nehledě na to, že studiím typu, kouření škodí zdraví apod. nelze věřit... Každý organismus je jiný, působí na něj jiné okolnosti, vlivy. Takže dokud nebudou studie typu, máme jednoho člověka, který umřel na kouření 80 cigaret denně a nevezmou toho samého člověka, který jen vynechá kouření a vše ostatní bude naprosto stejné, nejsou podobné studie "směroplatné". Jsou to je plky, které věší lidem bulíky na nos a mohli lidi "nahnat" do "rádoby" zdravého života. Znám dost starších lidí, kteří kouří, pijí alkohol a jsou zdraví. Nehledě na to, že kouřili už i staří indiáni, jedli maso a byli v pohodě.

    Přijde mi, že podle toho co se píše v článku, nemohl být jedinec zdráv. Ano, cigarety mohly urychlit jeho nemoc nebo vyvolat smrt, ale je to pouze spekulace. Kdyby nezačak kouřit, třeba by umřel za 10 let i bez cigaret. Medicína není na takové úrovni, aby mohla se 100% zárukou říci, ano za to může jen a jen kouření. Vždyť lékaři nejsou ani schopni léčit rakovinu a jiné nemoci...

  • 2. 12. 2019 9:19

    Dana Mihulkova (neregistrovaný)

    Všimli jste si, co vyvolala protikuřácká hysterie ve společnosti? Propagaci životního stylu s láhvi piva, vina nebo whisky každy večer v domácnostech. Televize předstírá, ze kouření neexistuje, tak se aspoň pije.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).