Názor k článku Fuj, rohlík! Proč je pečivo strašákem a je to strach oprávněný? od Roman - Všechny potraviny obsahují mikotoxiny, zjedodušeně různé plísně atd....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 3. 2017 16:29

    Roman (neregistrovaný)

    Všechny potraviny obsahují mikotoxiny, zjedodušeně různé plísně atd. Jde o to, že pokud jich není výrazně hodně, tak lidské tělo je stavěné na to, aby se s nimi vypořádalo. Od toho máme játra a ledviny. Pečivo je zdravé, jakékoliv jídlo, když není plné náhražek a produktů chemiček, tak je zdravé, ale záleží na množství. Podívejte já kdybych vám popsal svůj jídelníček, tak se z toho výživový poradci po. Ale mám velký výdej energie, téměř denně jezdím na kole, to už by muselo hodně mrznout a být půlmetr sněhu, abych nevyrazil. Taky mám rychlý metabolismus, takže týdně: 10-15 vajec,kila bílého pečiva, jedno až dvě balení jemných vloček, oříšky, čokoláda, banány, med, kafe, kakako, kefíry, jogurty, hovězí, vepřové, téměř nejím drůbež a zeleninu a jsem zdravej jako rybička, co je to nemoc? Všude mi říkají že jsem hubený a že jím málo :) Že by to bylo pohybem? Lidi si myslí, že můžou žrát a sedět u TV a pak vypadají jak vypadají. Někdy naopak jedí málo a vypadají jako trosky, myslí si, že když nebudou jíst pečivo a nebudou ani sportovat tak neztloustnou. Jenže ono tělo energii potřebuje a pitomej rohlík je docela dost energie, nemyslíte? Nemusí si k němu vzít babišův salám s 5% masa, ale místo toho třeba blbej bílej jogurt.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).