Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Část fyzioterapeutů chce nezákonné poplatky. Někde snižují počet terapií, které předepsal lékař. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • 9. 8. 2024 10:05

    Hana Válková, redaktorka Vitalia

    Dobrý den,

    děkuji za připomínky. Do textu jsem na jejich základě vložila odkaz na náš starší text, ve kterém popisujeme, kde a jak si může nespokojený pacient stěžovat: https://www.vitalia.cz/clanky/stiznost-na-lekare-poplatky/ Informace v něm jsou stále aktuální.

    Za tu anonymizaci se omlouvám, ale ve chvíli, kdy těm zařízením nedávám možnost reagovat, jsem si netroufla je jmenovat. U zařízení, které jsem oslovila, jsem zase nechtěla, aby bylo pouze toto ostrakizované, když poplatky vybírají na více místech.

    Pokud Vás zajímají konkrétní ordinace, které poplatky vybírají, není problém je dohledat na internetu. Stačí si do vyhledávače zadat hesla "poplatek" a "fyzioterapie" a myslím, že Vám vyjede nemálo online ceníků s názvy konkrétních klinik. Takto jsem postupovala já a ceníky nebyl problém dohledat. Někdy poplatky vybírají přímo fyzioterapeuti, jindy peníze chtějí jejich zaměstnavatelé, tj. firmy, které provozují třeba i několik ordinací.

    Moc děkuji, že nás čtete. Hezký den.

    Hana Válková
    autorka textu

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).